Cumnata

Aveam o prietenă cu care, ma întâlneam de mai bine de 1 an, aşa că ne-am decis să ne căsătorim. Exista o singură chestiune care mă deranja. Frumoasa ei soră mai mică, viitoarea mea cumnată. Tot timpul se îmbrăca cu fuste mini (extrem de mini), iar în vocabularul ei nu exista cuvântul sutien, darămite în garderoba ei.
Culmea era, că întotdeauna, când mă aflam în preajma ei, mereu scăpa câte ceva pe jos, iar când se apleca să ridice îmi oferea o privelişte mai mult decât frumoasă. Era clar. O făcea în mod deliberat. Pentru că asemenea scene, nu se întâmplau dacă era şi altcineva de faţă.
Pregătirile de nunta fiind în toi, într-o zi micuţa surioară, m-a sunat şi m-a chemat să mai verific ceva la invitațiile de nuntă. Am luat-o de bună şi i-am spus că vin în câteva minute. Era singură când am sosit şi a început să îmi șoptească ce dorințe și sentimente are pentru mine. Mi-a spus cât de mult mă dorește și că ar vrea să facem dragoste măcar o data, înainte de a ma însura și a mă dărui surorii ei pentru întreaga viaţă.
Eram total șocat și nu am putut scoate un cuvânt.
Mi-a spus că, merge la ea în dormitor iar dacă doresc un ultim sălbatic “zbor”, nu trebuie decât să intru la ea în cameră.
Am rămas ca o stană de piatră, stupefiat de cele ce auzeam, uitându-mă după ea cum urca scările. Am stat aşa câteva momente, apoi m-am întors şi m-am îndreptat spre ieșire.
Am deschis ușa, căutând cu privirea locul unde mi-am parcat mașina, când au început ropote de aplauze.
Toată familia viitoarei mele soții, era adunată în faţa casei şi mă aplauda. Cu lacrimi în ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine şi a început un mic speech:
– Nici nu îți poți imagina, cât de mândri suntem de tine, că ai trecut cu felicitări acest test. Nu aş putea găsi un bărbat mai bun pentru fiica mea, dacă aş căuta în toată lumea. Bine ai venit în familia noastră!

Morala: ÎNTOTDEAUNA păstrează-ţi prezervativele în maşină!