Popi’n vacanță

Doi preoți s-au decis să meargă la mare în vacanță. De asemenea, au hotărât să facă din asta o adevarată vacanță și prin urmare au convenit sa nu poarte nimic ce le-ar putea trăda apartenența la clasa clericilor.  De îndată ce au ajuns acolo, au intrat într-un magazin și au cumpărat niște cămăși ultra-colorate, pantaloni scurți, sandale și ochelari de soare.  În dimineața următoare, s-au dus la plaja, îmbrăcați în hainele lor turbate.
Pe când stăteau tolăniți în șezlonguri, savurând fiecare băuturică, soarele și peisajul, o blonda mortala, topless și cu mini-bikini venea către ei legănând-uși amețitor șoldurile.  Bieții preoți au rămas cu ochii holbați pe „dotările” incredibile ale femeii.  Când să treacă pe lângă ei, ea le-a zâmbit și le-a spus:
-Buna dimineața, Părinte, buna dimineața Părinte, adresându-se fiecăruia separat. Apoi s-a îndepărtat.
Cei doi au rămas blocați. Cum oare și-a putut da seama blonda ca ei sunt preoți?
A doua zi, s-au dus din nou la magazin și și-au luat niște haine și mai șocante decât cele din ziua precedentă. Atât de țipătoare, încât le puteai auzi înainte de-a le vedea. Și astfel, cei doi s-au așezat iarăși pe plajă în șezlonguri, bucurându-se de atmosfera de vacanță.
După un timp, aceeași blondă superbă, topless, purtând un tanga minuscul, se îndreaptă către ei.  Din nou, le zâmbește, le adresează câte un „buna dimineața, Părinte” și se îndepărtează.  Unul dintre preoți, nu mai poate suporta și strigă:
-Doar o clipa, domnișoară.
-Da, răspunde aceasta.
-Uite, noi chiar suntem preoți, și suntem fericiți cu asta, dar, pentru numele Domnului, spune-ne, cum ai putut știi ca suntem preoți fiind îmbrăcați asa?
-Părinte, răspunde ea, sunt eu, maica Aglae!